Секрет довголіття та вічної молодості

Завдяки своїм властивостям Laennec позитивно зарекомендував себе в комплексній терапії кількох захворювань.

Лікувальні ефекти Laennec, доведені численними дослідженнями:

✔ Імуномодулювальний та імуностимулювальний. Laennec підвищує імунітет і має протиалергічну дію до впливу зовнішніх факторів на організм людини, що дає змогу призначати його в разі хронічних інфекційних, імунодефіцитних станів, у разі патології з порушенням імунного статусу.

✔ Антитоксичний і гепатопротекторний. Laennec застосовують під час інтоксикацій, у лікуванні хронічного вірусного гепатиту, якщо є стеатогепатити алкогольного й неалкогольного генезу, цироз печінки.

✔ Стимулювання регенеративної активності тканин. Laennec успішно застосовують для загоєння ран, якщо є довго незагоювані переломи, трофічні виразки, для профілактики старіння шкіри в естетичній медицині.

 Поліпшення обміну речовин.

✔ Антифібротична дія. Laennec довів високу ефективність у лікуванні келоїдних рубців і спайкових процесів різного походження.

 Підвищення адаптаційних можливостей центральної нервової системи.

✔ Зниження активності процесів, що їх провокують вільні радикали, — відкриває можливість зменшити вплив шкідливих факторів довкілля на організм людини.

 Пом’якшення радіаційного впливу на людину.


Laennec — універсальний препарат, який добре переносять пацієнти, поєднується з будь-якими медикаментозними засобами, нівелюючи їхню побічну дію і потенціюючи лікувальний ефект.

Авторка статті: Катерина Діброва

OK

Авторизація

Відновити пароль