Нові можливості антівікової терапії та продовження молодості за допомогою сучасних плацентарних препаратів

30 / 09 / 2019

Чи є можливість у спеціаліста естетичної медицини забезпечити пацієнта кваліфікованими послугами, які дозволять забути про вік, зазначений у паспорті та додадуть справжнє відчуття молодості? — Є!!!

І відповідь — плацентарний препарат «Laennec» — жерело тривалої молодості, міцного здоров'я та життєвих сил, який виробляє компанія Japan Bioproducts Industry Co. Ltd. Це лікарський ін'єкційний препарат, ефективність котрого доведена 65-річним досвідом практичного використання. Відсутність аналогів у міжнародній фармацевтиці дає право називатись одним з основних в антивіковій медицині. Результатами дії препарату є: усунення видимих ​​ознак старіння й омолодження організму зсередини, підвищення імунітету, позбавлення ознак синдрому хронічної втоми, поліпшення діяльності серцево-судинної й нервової та зміцнення м'язової й кісткової системи людини.

 

Найбільшу ефективність відчутно при вживанні його курсом, однак, перші результати препаратом «Laennec» терапії можна помітити відразу після декількох процедур. Адже у виробництві «Laennec» використовується технологія багатоступінчастого молекулярного фракціонування, яка контролюється стандартами GMP, забезпечує високу якість очищення і стабільність складу активних компонентів препарату. А сепарація через молекулярний фільтр активних речовин і пептидів з молекулярною вагою 200 D - 100 000 D дозволяє очистити плацентарний матеріал від стовбурових клітин, гормонів, структурних білків, білкових компонентів крові. Ось певний ракурс в історію. Ще в 30-і роки минулого століття радянський науковець В.П. Філатов довів, що плацента, яка відіграє ключову роль у розвитку дитини в утробі матері, надає неймовірний оздоровчий ефект, коли потрапляє в організм дорослої людини. У 1958 році доктор медичних наук Хіедо Кентаро, ґрунтуючись на роботах радянського вченого, створив плацентарний препарат «Лаєннек», який за більш ніж піввікову історію постійно вдосконалювався. Сьогодні — це унікальний засіб, якому немає аналогів у світі за своєю ефективністю та спектром застосування. Багатий компонентний склад комплексу біомолекул, що неможливо синтезувати лабораторно (понад 300 компонентів: пептиди, цитокіни, інтерлейкіни, амінокислоти) забезпечує комплекс клінічних ефектів. Усі ці біофактори та біомолекули гомологічного здоров’я тканини, при потраплянні у органи чи тканини, реалізують ефект наповнення та усунення дефіциту біокомпонентів, котрий виник у результаті дії патогенних факторів, усуваючи порушення на молекулярному та біохімічному рівнях. Дія «Laennec» цілеспрямована на самостійне розпізнавання «проблемної зони» і відновлення їх на клітинному рівні. Введений внутрішньовенно, крапельно або внутрішньом'язово, препарат впливає на патологічні осередки, покращує обмін речовин, дихання клітини, відновлює імунітет. Він спрямований на лікування і профілактику понад 80 захворювань.А його головна перевага в тому, що завдяки високому ступеню очищення плаценти, шляхом багатоетапного молекулярного фракціонування, він не викликає алергічну реакцію і є абсолютно безпечним. Безпека препарату гарантована японською державною програмою, науковими дослідженнями виробництва плацентарних препаратів, системою підготовки донорів та унікальної технологією виготовлення. Терапія плацентарним препаратом «Laennec» не викликає алергії, звикання, збільшує антитоксичну функцію печінки. Виробником препарату здійснюється ретельний контроль відбору групи донорів — використовується плацента тільки після безпечних пологів у здорових жінок, які не виїжджали за межі Японії.

Що ж можна гарантувати нашим пацієнтам з препаратом «Laennec»?

  • підтримка відмінної фізичної форми:
  • усунення синдрому хронічної втоми
  • зняття стресу, дратівливості
  • підвищення статевої активності у чоловіків
  • відновлення роботи печінки
  • зняття алкогольної інтоксикації
  • активізація розумової діяльності

У естетичній медицині чудово себе зарекомендував препарат як:

  • естетична  експрес-процедура
  • завжди 100% ефект
  • підвищення якості ефекту від інших процедур
  • пролонгований ефект

Слід звернути увагу на те, що єдиним офіційним представником оригінального препарату японського виробництва є компанія Innovaesthetic, що гарантує контроль якості та оригінальність препарату.

 

OK

Авторизація

Відновити пароль