IMAGE MD (США) — остання розробка пластичних хірургів для щоденного догляду за шкірою

30 / 09 / 2019

Читайте про інноваційний домашній догляд з інкапсульованим ретинолом для ефективного омолодження обличчя за допомогою препаратів IMAGE MD, що їх презентує в Україні компанія Innovaesthetic.

Унікальні можливості щоденного професійного догляду за шкірою.

Для ефективного підтримання молодості й краси шкіри обличчя потрібно, щоб догляд за нею був регулярним і комплексним. Засоби для щоденного застосування мають містити потрібні амінокислоти, антиоксиданти та інші поживні компоненти, яких так потребує кожна клітина. Американські пластичні хірурги в тандемі з технологами компанії Image Skincare нещодавно презентували новітню розробку, лінійку для домашнього догляду IMAGE MD — продукти, які в разі систематизованого використання гарантовано зупиняють старіння шкіри. Увага: виключно дерматологи-косметологи призначають ці препарати!

Ця лінійка вже доступна в Україні. Спеціально для читачів estet-portal.com про нову космецевтику розповіла лікар-дерматовенеролог, косметолог, провідний спікер бренду Image Skincare в Україні, сертифікований тренер компанії Innovaesthetic Юлія Копецька.



Що таке ретинол? Які його основні різновиди?

Ретинол — це жиророзчинний вітамін та антиоксидант. У чистому вигляді ця речовина нестабільна, тому її виробляють і використовують у вигляді ретинолу ацетату та ретинолу пальмітату. Ретинолу ацетат в інкапсульованому вигляді — це форма ретинолу, яка не впливає на шкіру. Інкапсульований ретинол стимулює оновлення клітин базального шару шкіри, а також активує синтез колагену. Водночас ризик виникнення ретиноєвого дерматиту мінімальний. Саме ретинолу ацетат завдяки своїм властивостям, а саме глибокій проникній здатності та низькій подразнювальній дії, міститься в усіх препаратах лінійки IMAGE MD.

 

Чи можна використовувати інкапсульований ретинол у літню пору року?

Інкапсульований ретинол можна і треба застосовувати в літню пору року, він сприяє відновленню пошкоджених сонцем клітинних мембран, а також має виражену протизапальну дію. Також важливо зазначити, що в літню пору року ми не припиняємо застосування інкапсульованого ретинолу і не знижуємо його дозування. Схема терапії досить тривала — від двох тижнів до двох місяців, тому ми не маємо права переривати лікування лише тому, що настало літо. Проте наносити препарати треба на ніч, оскільки під впливом ультрафіолетових променів ретинол дуже швидко руйнується.

 

Які особливості лінії IMAGE MD для домашнього догляду за шкірою?

Медична лінія препаратів IMAGE MD від американського бренду Image Skincare — це насамперед продукти, дія яких спрямована на корекцію, профілактику й живлення (CPN System). Головна особливість цієї лінійки — запатентована технологія доправляння поживних речовин Advance Delivery Technology, вона сприяє проведенню всіх активних компонентів глибше за базальну мембрану, на рівень дерми, завдяки чому досягається сподіваний результат.

 

 IMAGE MD — це продукти, що відновлюють структуру клітинних мембран і міжклітинного матриксу.

Усі препарати IMAGE MD містять імітацію нашого міжклітинного матриксу — MC-концентрат, що дає змогу паралельно з омолодженням провести відновлення епідермісу й міжклітинних мембран. Тому, призначаючи крем з ретинолом, ми додатково забезпечуємо відновлення водно-ліпідної мантії.



Завдяки чому препарати IMAGE MD мають високу ефективність?

Як я відповідала раніше, під час розробляння лінійки IMAGE MD було вдосконалено систему доправляння активних компонентів препарату, яку назвали Advance Delivery Technology. Ця технологія реалізується завдяки високій концентрації активних речовин, низькомолекулярній структурі продукту та певному рівню pH. Пептиди, що входять до складу продуктів, також допомагають доправити активні інгредієнти в глибокі шари шкіри і, як наслідок, впливають на ефективність лінійки IMAGE MD. Завдяки цим складникам ми можемо бути впевнені, що клітинам шкіри в будь-який час забезпечено повноцінний захист.

Чи можна комбінувати препарати лінії IMAGE MD між собою?

Треба відразу зазначити, що лінія IMAGE MD складається з 13 препаратів. І, звісно, кожен дерматолог, підбираючи відповідні препарати, хвилюється про те, як вони взаємодіятимуть, потрапляючи на шкіру пацієнта. Фахівці турбуються, чи не конфліктуватимуть очисні засоби з протисонцевими, а продукти для денного догляду — із сироватками або масками. Через це варто сказати, що всі препарати IMAGE MD не тільки можна, а й треба поєднувати, використовувати в єдиній концепції, незалежно від типу шкіри й віку пацієнта. Засоби призначено не тільки для корекції вікових змін, а й для пацієнтів з вугровою хворобою. Докладніші протоколи я надаю на семінарах щодо бренду Image Skincare. Запрошую всіх фахівців естетичної медицини до навчального центру Innovaesthetic на оглядові семінари!

Які препарати лінійки IMAGE MD можна назвати бестселерами?

Це однозначно відновлювальний гель для повік з колагеном, стовбуровими клітинами й поліпептидним комплексом (Syn Coll, Argireline, SNAP-8, Matrixyl 3000). Цей препарат допомагає ефективно зменшити появу зморщок, набряклості й темних кіл, забезпечуючи водночас інтенсивну гідратацію чутливої ділянки навколо очей. Активні інгредієнти проникають у глибші шари шкіри за допомогою ексклюзивної технології доправляння Advance Delivery Technology.

 

Як можна підвищити ефективність засобів для домашнього догляду?

Підвищити ефективність домашнього догляду можна за допомогою колагенового коктейлю YANATM. Цей продукт містить пептиди гідролізованого колагену, що уповільнює втрачання власного колагену. Ба більше, цей препарат містить величезну кількість антиоксидантів, біотин, вітамін В6, а також фітоцераміди, що позитивно впливають на стан шкіри і сприяють зміцненню волосся й нігтів. Цей продукт рекомендовано кожному.

 

Які препарати лінійки IMAGE MD ви призначаєте найчастіше?

У лінійці IMAGE MD, яку презентує американська космецевтика Image Skincare, я зазвичай призначаю набір, що складається з очисного гелю, відновлювальної та омолоджувальної сироватки і нічного відновлювального крему, а також денного захисного крему із SPF 50. Я також використовую ці препарати для власного домашнього догляду, тож їхня ефективність перевірена на моєму власному досвіді. Відновлювальний крем і нічна маска з ретинолом мають виражений зволожувальний ефект завдяки спеціальній технології Water Bank Technology, до складу якої входить інкапсульований ретинол. Завдяки цій унікальній системі чистий ретинол легко вбирається в шкіру в стабільній формі, що зменшує подразнення. Варто приділити увагу гелю для усунення рубців, який містить Allus Ceра (цибулинний екстракт) і, як усі продукти лінії IMAGE MD, MC-концентрат, що імітує міжклітинний матрикс. Цей препарат, окрім дерматологів, активно використовують у практиці пластичні хірурги — уже першого дня після проведення процедур тредліфтингу або пластичних операцій. Він забезпечує профілактику рубцевих змін тканин і поступово робить шкіру гладшою, сяйливою та здоровою. Варто ще раз нагадати, що комплексне використання препаратів лінії IMAGE MD забезпечує чудовий тривалий результат.

 

Дякую всім за увагу, до зустрічі на навчаннях у навчальному центрі INNOVA та в офісах компанії Innovaesthetic!

OK

Авторизація

Відновити пароль