Як пройшла наша виставка Intercharm 2019

30 / 09 / 2019

18—20 вересня 2019 року в Україні відбулася найбільша, найвідоміша й найавторитетніша подія краси на українському ринку, де щороку збираються тисячі експертів індустрії краси.

Ми традиційно взяли участь у межах цього заходу й представили фахівцям естетичної медицини нові тенденції галузі, свої продукти, а також презентували нову марку Universkin, яка поповнила портфель брендів нашої компанії цього року.

Наша компанія розробила архітектурну концепцію ексклюзивного стенда, виконала забудову на 66 м², де в кожного лікаря була можливість придбати потрібний продукт, відвідати триденне профільне навчання, яке відбувалось у режимі нон-стоп з 11:00 до 18:00, записатися на індивідуальну презентацію будь-якого з наших брендів, а також приємно провести час у колі однодумців.

Цього року для бренду Restylane у межах виставки Intercharm 2019 ми замовили унікальну фотозону ручної роботи, що дзеркально відображає видимі зміни в зовнішності після корекції шведськими філерами!

Колеги, дякуємо за інтерес та увагу до компанії Innovaesthetic! Ми цінуємо кожного з вас! Ми разом зробили цей захід незабутнім! 

OK

Авторизація

Відновити пароль