Що таке БУСТЕР? У чому його відмінність від сироватки? ЧОМУ варто придбати БУСТЕР для домашнього догляду?

01 / 10 / 2019

Що таке БУСТЕР? У чому його відмінність від сироватки? ЧОМУ варто придбати БУСТЕР для домашнього догляду?

БУСТЕР — інтенсивніший засіб, ніж сироватка⚠

На відміну від сироватки, бустер здатний утримувати вологу в шкірі. До того ж концентрат проникає в шкіру глибше за інші засоби, даючи змогу досягти бажаного результату за максимально короткий час. Бустер можна використовувати і як самостійний продукт, і перед нанесенням на шкіру крему — тоді він виконує роль провідника й дає змогу активним інгредієнтам крему проникати глибоко в шкіру. У період найактивнішого сонця БУСТЕР — продукт № 1 у домашньому догляді, адже він максимально зволожує, живить шкіру й продовжує її молодість!

 

Американські дерматологи роблять вибір на користь інтенсивного зволожувального бустера Vital C від бренду Image Skincare.

 

ПРО ПРОДУКТ:

засіб багатий на антиоксиданти, гіалуронову кислоту, вітаміни й пептиди, які негайно проникають у шкіру, щоб зробити її максимально молодою, сяйливою і здоровою.

Ідеально підходить для ВСІХ типів шкіри!

Омолоджує тьмяну, суху, втомлену шкіру, мінімізує і пом’якшує видимі ефекти стресу та втоми, усуває дрібні зморшки. Щодня бореться проти вільних радикалів, запобігає сухості й передчасному старінню шкіри.

Купуйте інтенсивний зволожувальний бустер Vital C у клініках і косметологічних кабінетах вашого міста!

Innovaesthetic — ексклюзивний представник бренду в Україні: +380 44 230-89-98, +380 67 123-53-53.



OK

Авторизація

Відновити пароль