Віртуальні симпозіуми від GALDERMA

09 / 04 / 2020

Шановні партнери!
Важлива подія квітня з естетичної та антивікової медицини відбулася!

У зв’язку з вимушеними заходами карантину через пандемію коронавірусу (COVID-19) оргкомітет Aesthetic & Anti-Aging Medicine World Congress (Міжнародний конгрес з естетичної та антивікової медицини, Монако) вирішив перенести захід на 5—7 листопада 2020 року.

Компанія Innovaesthetic разом з найбільшою у світі незалежною глобальною дерматологічною компанією Galderma високо цінує вашу лояльність і міцні партнерські стосунки! Наш пріоритет — завжди залишатися для вас підтримкою, інформаційною та освітньою платформою, надавати все потрібне для розвитку вашого бізнесу.

Присутність компанії Galderma на квітневому конгресі AMWC мала охоплювати науковий симпозіум, присвячений важливості адаптації естетичної корекції до конкретних потреб різних поколінь.
Прагнучи пом’якшити вплив на вашу практику перенесення дати заходу, а також бажаючи продемонструвати нашу прихильність до безперервної естетичної освіти, ми раді повідомити вам, що симпозіум Galderma «Сила індивідуальності: персоналізований підхід до контурної корекції обличчя представників різних поколінь»
 відбувся у форматі вебтрансляції 2 квітня 2020 року.

У програмі заходу розглянули такі теми:
• Як персоналізувати корекцію пацієнтів різних поколінь
 • Унікальні технології NASHA та OBT від Galderma й способи їх застосування у вашій практиці
• Демонстрація ін’єкцій: корекція пацієнтів різних поколінь однієї сім’ї

Але головне те, що на цьому компанія Galderma не зупиняється. Бачачи прекрасну реакцію та бажання навчати разом з компанією, Innovaesthetic представляють цикл віртуальних симпозіумів Galderma GAIN.

Надихнувшись успіхом першого віртуального симпозіуму Personalization Through the Decades, на якому було понад 6000 учасників з усього світу, GALDERMA запускає для своїх слухачів цілу низку неймовірних за своєю інформативністю й актуальністю вебінарів, що абсолютно безплатні!

Що на вас чекає? Розбір найактуальніших в естетичній корекції тем з провідними світовими спікерами, медичними експертами Galderma.

Про що розмовлятимемо?
 21 квітня — обговоримо методи оцінювання обличчя й алгоритми створення успішного індивідуального плану комплексної корекції з дерматологом, медичним радником і тренером компанії Galderma доктором Кристофом Марчином
30 квітня — розглянемо особливості корекції середньої третини з доктором Франком Розенґаусом — пластичним хірургом, доктором медичних наук, провідним тренером компанії Galderma, членом наукового комітету й науковим секретарем IMCAS (Франція, Америка, Японія, Китай)
12 травня — про особливості корекції нижньої третини говоритиме доктор Луїз Авелар — пластичний хірург, член Американського товариства пластичної хірургії, медичний науковий радник компанії Galderma, міжнародний спікер компанії Galderma;
20 травня — усе про ботулотоксини розповість доктор Андреас Ніколіс — пластичний хірург, доктор медичних наук, провідний спікер компанії Galderma;
 9 червня — доктор Андреас Ніколіс представить рекомендації з профілактики й менеджменту ускладнень у контурній корекції.

Реєструйтесь у менеджерів компанії Innovaesthetic і ставайте учасниками онлайнових тренінгів Galderma GAIN з одними з найліпших у світі естетичної медицини спікерів!

OK

Авторизація

Відновити пароль