GAIN 2021 — событие, о котором хочется рассказать!

28 / 09 / 2021

Цього року хедлайнером заходу став Кулдіп Міноша - лікар Королівської сім'ї та міжнародний спікер Galderma. Доктор Міноша подарував нам не тільки масу нових знань та особистих кейсів, а і неймовірну енергетику. Тонкий британський гумор та неперевершений акцент нашу команду підкорили не менше, ніж величезний багаж знань лікаря.
Пластичний хірург та сертифікований спікер Galderma Максим Красносельских як завжди, доступно і зрозуміло, розкрив теми, що хвилюють багатьох спеціалістів. Це складні зони — ніс, носослізна борозна, та особливості роботи з ними. Як уникнути ускладнень? Який препарат для якої зони обрати? Коли варто робити корекцію, а коли не потрібно ризикувати? Що необхідно донести пацієнтові перед корекцією? 
Кандидат медичних наук та науковий керівник Innovaesthetic Євгенія Шелемба (Evgeniya Shelemba) розкрила тему впливу фізичних властивостей філеру на якість контурної корекції. Бонус доповіді — відповідь на питання "Як зробити трендову корекцію Sculpted Face?". Ліфтинг, чіткі контури без надлишкового об'єму — тренд у косметології. 
Величезну подяку хочемо виразити нашим партнерам! 
DUSO — наш вiрний компаньон вже багато рокiв та саме ïм ми завдячуемо своïми ультра-технологiчними кушетками, якi відмічають усi, хто коли-небудь iз ними працював.
DUSO вже 15 років є експертом в індустрії краси та ексклюзивним дистриб'ютором світових beauty-брендів преміумкласу: icoone, EndyMed, ES Global, Gamma & Bross, Gharieni, Takara Belmont, Intraceuticals, CMSlim, Baehr, Didier Lab. Основний напрямок діяльності компанії - комплексне оснащення.
Вина та ігристе від Aznauri — напої, що встигли стати одними з найулюбленіших у наших гостей. Величезна подяка вам, колеги, що завжди робите урочисті моменти наших івентів ідеальними.
Вражень маса! Ваших реакцій також. І ми бажаємо ще раз щиро подякувати кожному, хто став частинкою цієї масштабної події. Безмежно цінуємо ?
А зараз пропонуємо насолодитися яскравими фотознімками з Gain 2021 від нашого фотографа!

OK

Авторизація

Відновити пароль