КУЛУАРНА ПРЕЗЕНТАЦІЯ НАЙПРОСУНУТІШОГО БРЕНДУ В УКРАЇНІ

26 / 09 / 2019

 

23 вересня в Києві для нашої компанії були відчинені двері найпрогресивнішої клубної клініки з керування віком ReFuture Clinic, де ми провели презентацію французького бренду Universkin.

 

У презентації взяли участь головні редактори найпопулярніших видань в Україні, таких як Vogue, L’Officiel, Harpers Bazar, Cosmopolitan, Elle та ін., а також відомі б’юті-блогери.

 

Дуже потужну персоналізовану космецевтику яскраво презентував Євген Шагов — к. м. н., CEO, керівник і провідний лікар ReFuture Clinic, лідер думки бренду Universkin в Україні.

 

Євген розповів, куди рухається індустрія краси, у чому унікальність бренду, хто стоїть біля джерел продукту і як він зароджувався, а також про те, які чинники вплинули на вибір бренду Universkin для його клініки.

Це було відкрите спілкування й чесна розмова з експертом, який залишив яскравий посмак про продукт і захід. Ми дискутували на різноманітні теми, зокрема про керування віком і довголіття, про інноваційні технології для примноження та збереження здоров’я.

 

Після презентації ми з Євгеном подарували нашим учасникам сироватки для домашнього догляду, які в клініці створили індивідуально під кожного гостя.

 

Команда Innovaesthetic дякує Євгенові Шагову й колективу клініки ReFuture Clinic за колаборацію та відкритість!

OK

Авторизація

Відновити пароль