Restylane — мистецтво бути першим, залишатися найкращим

25 / 07 / 2019

Наприкінці 1980-х років шведський науковець і підприємець Бенгт Огеруп вирішив перенести свою наукову роботу з вивчення гіалуронової кислоти з лабораторії в реальний світ. І йому це вдалося! Світ дізнався про перші ін’єкційні препарати на основі модифікованої гіалуронової кислоти нетваринного походження, що мали подовжену дію та високий індекс безпечності. Так було створено перший препарат для контурної пластики Restylane.

 

Зберігаючи передові позиції впродовж 20 років, нині Restylane — це бренд № 1 з виробництва препаратів на основі гіалуронової кислоти. Це понад 30 млн проведених процедур у всьому світі. Це встановлений профіль безпечності, доведений десятиліттями.

 

Виробничий майданчик Restylane розміщений у Швеції та належить світовому лідеру з виробництва медичних препаратів — концерну Galderma. Це світовий науково-виробничий центр, потужності якого дають змогу виготовляти до 10 млн одиниць медичних препаратів щороку. Ці продукти мають сертифікати EU Notified Body, USFDA, CFDA, KFDA, TGA, їх широко використовують у всьому світі.

 

Розвиваючись далі, створюючи світові тенденції, портфель Restylane еволюціонував! Два світові лідери з виробництва філерів — Restylane та Emervel — об’єдналися під торговою маркою Restylane, пропонуючи спеціалістам естетичної медицини найширший спектр препаратів від лідера галузі. Розширений портфель Restylane став універсальнішим. Нове паковання й назви спрощують вибір правильного продукту для лікарів, які, можливо, мали обмежений досвід роботи з Restylane. Тепер вони можуть адаптувати лікування, щоб задовольнити індивідуальні потреби своїх пацієнтів», — Анна Марселл, директор з маркетингу Galderma.

 

Ключ до успіху Restylane сьогодні — це поєднання в одному портфелі двох різних передових технологій виробництва філерів на основі гіалуронової кислоти — NASHA™ та OBT™, що дають змогу в межах одного бренду вибирати продукти з різними в’язко-еластичними властивостями.

 

Запатентована технологія NASHA™ (Non-Animal Stabilised HA), яку класично застосовують для виробництва препаратів Restylane, Restylane Lyft, Restylane Lyps, Restylane SuQ, забезпечує пружну гелеву структуру завдяки унікальній технології стабілізування гіалуронової кислоти з мінімальною модифікацією. Стабілізація гелю досягається міжмолекулярним переплетенням ланцюгів гіалуронової кислоти з високою молекулярною масою, що дає змогу знизити до мінімуму кількість потрібної для зшивання BDDE.

 

Потрібні індивідуальні характеристики кожного препарату забезпечуються калібруванням, яке передбачає сортування частинок залежно від розміру.

 

Продукти, вироблені за технологією NASHA™, призначені для пацієнтів з хорошою якістю тканин, ідеально підходять для глибокого введення й формування жорсткого підтримувального каркаса.

 

Технологію OBT™ (Optimal Balance Technology) використовують для виробництва філерів Restylane Refyne, Restylane Fynesse, Restylane Kysse, Restylane Defyne, Restylane Volyme.

 

ОВТ™ полягає в комбінуванні гіалуронової кислоти з різним ступенем зшивання в одному препараті. Це забезпечує широкий діапазон пружності й еластичності для всіх препаратів лінійки. Препарати, вироблені за технологією OBT™, ідеально інтегруються в тканини, забезпечують максимально природний і тривалий результат. Незамінні під час корекції мімічно активних зон, оскільки здатні повторювати геометрію тканин під час руху, відновлювати форму й об’єм у спокої. Під час введення продуктів цієї лінійки немає ефекту обтяження, вони чудово підійдуть для тканин, схильних до набряклості. Препарат Restylane Kysse можна назвати ідеальним для створення природних губ.

 

Натепер підвищені вимоги до безпечності й ефективності препаратів з кожним днем ​​привертають усе більше лікарів використовувати Restylane, зокрема й в Україні.

 

 

Я працюю з препаратами лінійки Restylane з 2000 року і до сьогодні.

Мій вибір ґрунтується на таких фактах:
 - препарати лінійки Restylane — найчистіші гелі гіалуронової кислоти нетваринного походження;
 - висока якість препаратів Restylane, перевірена часом (понад 30 млн успішних ін’єкцій у 78 країнах світу з 1996 року);
 - максимальна безпечність (найнижчий рівень модифікації препаратів з наявних на ринку, численні гістологічні й хімічні дослідження в найліпших дослідницьких центрах Європи і світу);
 - надійність (компанія Galderma — світовий лідер з виробництва препаратів гіалуронової кислоти для контурної пластики);
 - препарати Restylane адаптовані для різних типів шкіри й пацієнтів різного віку;
 - оптимальний і тривалий естетичний результат завдяки запатентованій унікальній формулі препарату — NASHA™;
 - можливість досягти практично будь-якого бажаного результату в пацієнта.
 У своїй практиці я використовую всю лінійку препаратів Restylane практично однаково, кожен препарат вартий уваги.
 Виходячи зі свого більш як 15-річного досвіду роботи в естетичній медицині, я переконана, що фахівець має застосовувати для пацієнта лише найкращі й максимально безпечні препарати. Комфорт від роботи з будь-яким препаратом залежить від уміння й досвіду фахівця, а це — питання часу. Саме фахівцям-початківцям треба працювати з препаратами найвищої якості, як-от Restylane.


Коваль Олена Дмитрівна
естетичний і реконструктивний хірург,
керівниця естетичного центру «Трієн»

 



Знаю препарат з 1990-х років. Чесно кажучи, спочатку дуже обережно поставилася до цього бренду. Уперше почала використовувати Restylane 14—15 років тому і працюю з ним до сьогодні. Це дуже знаковий препарат.
Перший та основний чинник, що впливає на мій вибір, — це безпечність, другий — передбачуваність. Іншими словами, що запланував, того й досягнеш. Головне — вибрати правильний препарат з лінійки. Якість, звісно, — це чинник за замовчуванням. Ціна не відіграє ніякого значення, коли йдеться про здоров’я пацієнта.
Особисто я використовую найчастіше Light і Vital. А в моїй клініці, як правило, лікарі підходять до клієнта комплексно, використовують усю лінійку. Важко виділити один препарат.
Моя думка: ці препарати хороші і для початківців. Адже можна починати спочатку з легких, наприклад Vital — і це абсолютно безпечно. А далі можна переходити до щільніших. Повторюся ще раз, головне — передбачуваність препарату. 

 

Інна Літус
лікар вищої категорії,
дерматовенеролог, косметолог,
керівниця клініки «Літус»
OK

Авторизація

Відновити пароль