LAENNEC: чи знаєте ви?

26 / 07 / 2019

Потужний біокоректор віку на основі плаценти — LAENNEC, здатний омолоджувати організм не лише ззовні, а й зсередини!

Про «плацентарні крапельниці краси» весь світ гомонить уже довгі роки, приписуючи їм чудодійну силу. У багатьох країнах, і насамперед у Японії, LAENNEC-терапію з успіхом використовують не тільки для омолодження, підтягнення обличчя, відновлення імунітету, а й для лікування алергічних захворювань, гепатиту й розв’язання низки серйозних проблем зі здоров’ям.

А ви знали, що…

  1. З 1956 року LAENNEC успішно застосовують у межах Державної програми оздоровлення нації Японії. За цей час середня тривалість життя японця зросла з 63 до 82 років і протягом останніх 35 років стабільно обганяє Швецію з найвищим рівнем життя.
  2. LAENNEC у всьому світі використовують для лікування понад 80 різноманітних захворювань.
  3. LAENNEC сам знаходить слабкі ланки в організмі та вживає заходів щодо їх усунення. Тому він показує чудові результати лікування різних захворювань, не завдаючи ніякої шкоди!
  4. Японський плацентарний препарат містить більш ніж 4000 білків, понад 100 ферментів, найпотужніші фактори росту, натуральні біологічні стимулятори, а також засвоювані на 100% сполуки цинку, селену, міді, бору, йоду, кобальту й 40 інших мінералів.
  5. Нині препарат заслужив собі славу неперевершеного гепатопротектора — засобу лікування й зміцнення печінки. Він виводить з організму шлаки й токсини, мобілізує захисні сили організму.
  6. Сприяє загальній тонізації організму й усуває «синдром хронічної втоми».
  7. Продукт збільшує потенцію в чоловіків і призводить до зростання сексуальної енергії в жінок.
  8. Дослідження Всесвітньої організації охорони здоров’я особливо рекомендують регулярно, двічі на рік, проходити курс LAENNEC-терапії між 35 й 45 роками. У цьому віці досягають піку біологічної активності організму. Застосування плаценти в цей період продовжує продуктивну зрілість і на роки віддаляє настання старості.

Записуйтеся на LAENNEC-терапію в клініках і косметологічних кабінетах вашого міста!

Innovaesthetic — ексклюзивний представник бренду в Україні.

OK

Авторизація

Відновити пароль